RUN OUT -PAKOHUONEET

Tammikuussa 2018 avattu Run Out käsittää kaksi jännittävää pakohuonetta: Voodoo ja Haaksirikko.  

Kerää tiimi kasaan ja selvitä huoneiden salaisuudet. 2-6 hengen tiimillä on tunti aikaa ratkaista pulmat ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen.
Käynti pakohuoneisiin Pub Wäinön kautta!
VARAUKSISSA HUOM. SEINÄJOKI.

Kauhua vai jännitystä?

Kerää porukka kasaan ja ratkaiskaa mysteeri.

Voodoo

Olette jälleenrakennustöissä hirmumyrskyjen tuhoamalla Karibian saarella. Saaren hautausmaa on kärsinyt myrskystä pahasti. Ilman leposijaansa Viattomien sielut vaeltavat öisin kaduilla aiheuttaen suunnatonta pelkoa ihmisissä.
Paikallinen voodoo-papitar Petite Mambo on vanginnut teidät ja aikoo lepyttää jumalat uhraamalla henkenne tunnin päästä alkavassa uhrijuhlassa. Pääsettekö karkuun papittaren kynsistä ja saatteko lähetettyä sielut viimeiselle matkallee,n ennen kuin uhrialttari tulvii verestänne... Suositusikäraja k-16.

Haaksirikko

Olette ansassa haaksirikkoutuneen ja uppoavan laivan sisällä. Teidän pitää selvittää sijaintinne ja lähettää hätäsanoma lähimmälle laivalle. Ovi evakuointikannelle aukeaa kuitenkin vasta, kun onnistutte käynnistämään vesipumput ja sulkemaan laivan vesiportit. Teillä on tunti aikaa löytää tienne ulos laivasta tai painutte pohjaan sen mukana. Suositusikäraja K-11.

Palvelut

Run Outin pakohuoneissa on anniskeluoikeudet.
Jännittävää pakohuonepeliä on mukava käydä jälkeenpäin läpi porukalla virvokkeiden äärellä Pub Wäinössä.  

Upeasti lavastetut pakohuoneet

Run Outin autenttiset pakohuoneet takaavat, että pelaajat pääsevat täysillä sisään pakopelin tunnelmaan. Toiminnallisuus ja audiovisuaaliset efektit kohottavat meiningin aivan uudelle tasolle. Lukuisat yllätykset ja käänteet takaavat jännittävän ja mielenkiintoisen tunnin pakopelin parissa!

Mitä sinun tulee tehdä?

Seuraavassa ohjeet kaikessa yksinkertaisuudessaan!

KOKOA TIIMI

Kokoa tiimi ja varaa huone nettipalvelustamme. Tiiminne lukitaan sääntöjen ja ohjeistuksen antamisen jälkeen huoneeseen  hakemaan ulospääsyä.

AIKAA 1 TUNTI

Pakohuonepelissä tiiminne täytyy pelata yhteen ja käyttää luovuutta monilla tavoilla. Paineiden kasvaessa kylmähermoisuus palkitaan. 

RATKAISE MYSTEERI

Selvittäkää tienne ulkos huoneesta alle tunnissa! Koska puhuttavaa ja kerrattavaa varmasti riittää, voitte tehdä sen hyvän ruoan ja juoman parissa!

Seuraa meitä