Web Site Builder

RUN OUT -PAKOHUONEET

Tampereen keskustassa sijaitsevassa Run Outissa on kaksi erilaista ja elämyksellistä pakohuonetta: Ruumishuone sekä Ydinuhka. Kerää tiimi kasaan ja selvitä huoneiden salaisuudet. 2-6 hengen tiimillä on tunti aikaa ratkaista pulmat ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen.
Kevään pakohuoneuutuus: DARK ROOM: Ihmiskoe.

Ruumishuone vai Ydinuhka?

Kerää porukka kasaan ja ratkaiskaa mysteeri.

RUUMISHUONE

Ryhmäsi työskentelee ruumishuoneella. Jokin outo virus on päässyt leviämään vainajiin. Jotain hyvin pahaenteistä on tapahtumassa. Ryhmälläsi on vain tunti aikaa selvittää outo ja karmiva mysteeri sekä päästä pakoon!

YDINUHKA

Ydinohjusten laukaisukoodit ovat pahamaineisen rikollisjärjestön hallussa. Totaalinen ydintuho uhkaa maailmaa tunnin kuluttua. Vain sinun tiimisi voi estää tämän murtautumalla ohjusbunkkeriin ja keskeyttämällä lähtölaskennan. 

UUTUUS: DARK ROOM: Ihmiskoe

Pelaajat on vangittu mielisairaalan pimeään kellariin ja pakotettu karmivaan ihmiskokeeseen. Tilanne on epätoivoinen, mutta ei silti toivoton. Pelissä menestyäkseen pelaajien  tulee auttaa tosiaan, pitää hermonsa kurissa ja löytää ulos ilman näköaistia.
Dark Room on uusi pakopelikonsepti, joka haastaa pelaajat pois mukavuusalueeltaan hyödyntämään aistejaan ja vaistojaan täysin uudella tavalla. Tässä pelissä ryhmän kommunikointi- ja yhteistyötaidot joutuvat koetukselle. Tunti pimeässä huoneessa ilman näköaistia voi olla erittäin pelottava ja voimakas kokemus, joka ei todellakaan sovi heikkohermoisille. Peli soveltuu myös näkövammaisille. K-18. 

Upeasti lavastetut pakohuoneet

Run Outin autenttiset pakohuoneet takaavat, että pelaajat pääsevat täysillä sisään pakopelin tunnelmaan. Toiminnallisuus ja audiovisuaaliset efektit kohottavat meiningin aivan uudelle tasolle. Lukuisat yllätykset ja käänteet takaavat jännittävän ja mielenkiintoisen tunnin pakopelin parissa!

Mitä sinun tulee tehdä?

Seuraavassa ohjeet kaikessa yksinkertaisuudessaan!

KOKOA TIIMI

Kokoa tiimi ja varaa huone nettipalvelustamme. Tiiminne lukitaan sääntöjen ja ohjeistuksen antamisen jälkeen huoneeseen  hakemaan ulospääsyä.

AIKAA 1 TUNTI

Pakohuonepelissä tiiminne täytyy pelata yhteen ja käyttää luovuutta monilla tavoilla. Paineiden kasvaessa kylmähermoisuus palkitaan. 

RATKAISE MYSTEERI

Selvittäkää tienne ulkos huoneesta alle tunnissa! Koska puhuttavaa ja kerrattavaa varmasti riittää, voitte tehdä sen hyvän ruoan ja juoman parissa!

Seuraa meitä