VARAUSEHDOT

1. Pelipaikalle on saavuttava 15 minuuttia ennen peliä. Mahdollisissa myöhästymisissä aika voidaan tilanteen vaatiessa vähentää pakohuoneen peliajasta.
2. Palvelun varaaja on vastuussa ajankohdan oikeellisuudesta ja pitää huolen että pelin maksimipelaajamäärä huomioidaan. Sähköpostiin saapunut vahvistus varmentaa varauksen tapahtumisen, joten tarkistatathan vahvistuksen sähköpostistasi. Varaus on sitova, ellei sitä erikseen sovitusti muuteta.
3. Varatun pelin voi perua 48 tuntia ennen peliä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Myöhemmin kuin 48 tuntia ennen perutuista varauksista veloitamme 70 euroa. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.
4. Varaamme oikeuden evätä päihtyneiltä asiakkailta sisäänpääsyn pelaajien ja pelinvetäjän turvallisuuden vuoksi. Mikäli peli joudutaan paikan päällä perumaan tai keskeyttämään liiallisen päihtymyksen myötä, veloitetaan peruutusmaksu 70 euroa.
5. Maksu hoidetaan paikan päällä pankki- tai luottokortilla tai erilaisilla kulttuuripalvelumaksuvälineillä joita otamme vastaan. Yrityksille on laskutusmahdollisuus.
6. Jos haluat pelin englanniksi, mainitsethan sen varauksen lisätiedot-kohdassa.