RUN OUT -PAKOHUONEET

Rauman Run Outissa on kaksi upeaa ja elämyksellistä pakohuonetta: Kuolemanselli sekä Ravintola Lukko.  
Kerää tiimi kasaan ja selvitä huoneiden salaisuudet. 2-6 hengen tiimillä on tunti aikaa ratkaista pulmat ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen.
25.9.2018 RAUMAN RUNOUT ON SULJETTU VÄLIAIKAISESTI VESIVAHINGON VUOKSI! Tiedotamme avaamisajankohdasta myöhemmin!

Kuolemanselli vai Ravintola?

Kerää porukka kasaan ja ratkaiskaa mysteeri.

KUOLEMANSELLI

Ryhmänne on tuotu kuolemanselliin odottamaan teloituksianne, joiden on määrä alkaa tunnin kuluttua. Onnistutteko pakenemaan kahleistanne ja löytämään tien ulos vankilasta, ennen kuin teloitusryhmä saapuu paikalle?

RAVINTOLA LUKKO

Olette saaneet vip-kutsun Ravintola Lukon avajaisiin. Saavutte vahingossa paikalle tuntia liian aikaisin, mutta ravintolassa ei olekaan ketään. Henkilökunta on mystisesti kadonnut. Onnistutteko saamaan ravintolan avattua, ennen kuin muut kutsuvieraat ja media saapuvat. Teillä on vain tunti aikaa...

PALVELUT

Run Outin pakohuoneissa on anniskeluoikeudet. 

Upeasti lavastetut pakohuoneet

Run Outin autenttiset pakohuoneet takaavat, että pelaajat pääsevat täysillä sisään pakopelin tunnelmaan. Toiminnallisuus ja audiovisuaaliset efektit kohottavat meiningin aivan uudelle tasolle. Lukuisat yllätykset ja käänteet takaavat jännittävän ja mielenkiintoisen tunnin pakopelin parissa!

Mitä sinun tulee tehdä?

Seuraavassa ohjeet kaikessa yksinkertaisuudessaan!

KOKOA TIIMI

Kokoa tiimi ja varaa huone nettipalvelustamme. Tiiminne lukitaan sääntöjen ja ohjeistuksen antamisen jälkeen huoneeseen  hakemaan ulospääsyä.

AIKAA 1 TUNTI

Pakohuonepelissä tiiminne täytyy pelata yhteen ja käyttää luovuutta monilla tavoilla. Paineiden kasvaessa kylmähermoisuus palkitaan. 

RATKAISE MYSTEERI

Selvittäkää tienne ulkos huoneesta alle tunnissa! Koska puhuttavaa ja kerrattavaa varmasti riittää, voitte tehdä sen hyvän ruoan ja juoman parissa!

Seuraa meitä