RUN OUT -PAKOHUONEET

Rauman Run Outissa on kaksi uutta, upeaa ja elämyksellistä pakohuonetta: Ruumihuone sekä Ydinuhka. Kolmantena huoneena toimii Kuolemanselli. 
Kerää tiimi kasaan ja selvitä huoneiden salaisuudet. 2-6 hengen tiimillä on tunti aikaa ratkaista pulmat ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen.

Ruumishuone vai Ydinuhka?

Kerää porukka kasaan ja ratkaiskaa mysteeri.

RUUMISHUONE

Ryhmäsi työskentelee ruumishuoneella. Jokin outo virus on päässyt leviämään vainajiin. Jotain hyvin pahaa on tapahtumassa. Teillä on vain tunti aikaa selvittää mysteeri ja päästä karkuun.

YDINUHKA

Maailma on vaarassa! Ydinohjusten laukaisukoodit ovat pahamaineisen rikollisjärjestön hallussa. Totaalinen ydintuho uhkaa maailmaa tunnin kuluttua! Vain ryhmänne pystyy estämään maailmanlopun. Teillä on vain tunti aikaa keskeyttää lähtölaskenta...

KUOLEMANSELLI

Odotatte kuolemansellissä tuomionne täytäntöönpanoa. Teloituksenne tapahtuu tunnin kuluttua. Pystyttekö vapautumaan kahleistanne ja löytämään tienne ulos vankilasta ennen kuin teloitusryhmä saapuu?

Upeasti lavastetut pakohuoneet

Run Outin autenttiset pakohuoneet takaavat, että pelaajat pääsevat täysillä sisään pakopelin tunnelmaan. Toiminnallisuus ja audiovisuaaliset efektit kohottavat meiningin aivan uudelle tasolle. Lukuisat yllätykset ja käänteet takaavat jännittävän ja mielenkiintoisen tunnin pakopelin parissa!

Mitä sinun tulee tehdä?

Seuraavassa ohjeet kaikessa yksinkertaisuudessaan!

KOKOA TIIMI

Kokoa tiimi ja varaa huone nettipalvelustamme. Tiiminne lukitaan sääntöjen ja ohjeistuksen antamisen jälkeen huoneeseen  hakemaan ulospääsyä.

AIKAA 1 TUNTI

Pakohuonepelissä tiiminne täytyy pelata yhteen ja käyttää luovuutta monilla tavoilla. Paineiden kasvaessa kylmähermoisuus palkitaan. 

RATKAISE MYSTEERI

Selvittäkää tienne ulkos huoneesta alle tunnissa! Koska puhuttavaa ja kerrattavaa varmasti riittää, voitte tehdä sen hyvän ruoan ja juoman parissa!

Seuraa meitä