RUN OUT -PAKOHUONEET


Rauman Run Outissa on kolme jännittävää pakohuonetta: Kuolemanselli, Ydinuhka ja Ruumishuone.Varaathan huoneen etukäteen!

Aukioloajat
Ma-Ke Suljettu
To 16-21
Pe 16-21
La 13-21
Su Suljettu


Kerää tiimi kasaan ja selvitä huoneiden salaisuudet. 2-6 hengen tiimillä on tunti aikaa ratkaista pulmat ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen.

RUUMISHUONE

Ryhmäsi työskentelee ruumishuoneessa. Nyt jokin outo virus on muuttanut ruumiit. Jotain hyvin pahaa tapahtuu pian. Tiimilläsi on vain yksi tunti aikaa ratkaista mysteeri ja paeta!

YDINUHKA

Maailma on vaarassa. Ydinohjusten laukaisukoodit ovat pahamaineisen rikollisjärjestön hallussa. Täydellinen lämpöydintuho uhkaa maailmaa tunnissa. Vain tiimisi voi estää tämän!

KUOLEMANSELLI

Sinut on tuotu kuolemanselliin odottamaan teloitustasi, jonka on määrä alkaa tunnin kuluttua. Pystytkö pakenemaan kahleistasi ja löytämään tien vankilasta ennen teloitusryhmän saapumista?

Upeasti lavastetut pakohuoneet

Run Outin autenttiset pakohuoneet takaavat, että pelaajat pääsevat täysillä sisään pakopelin tunnelmaan. Toiminnallisuus ja audiovisuaaliset efektit kohottavat meiningin aivan uudelle tasolle. Lukuisat yllätykset ja käänteet takaavat jännittävän ja mielenkiintoisen tunnin pakopelin parissa!

Mitä sinun tulee tehdä?

Seuraavassa ohjeet kaikessa yksinkertaisuudessaan!

KOKOA TIIMI

Kokoa tiimi ja varaa huone nettipalvelustamme. Tiiminne lukitaan sääntöjen ja ohjeistuksen antamisen jälkeen huoneeseen  hakemaan ulospääsyä.

AIKAA 1 TUNTI

Pakohuonepelissä tiiminne täytyy pelata yhteen ja käyttää luovuutta monilla tavoilla. Paineiden kasvaessa kylmähermoisuus palkitaan. 

RATKAISE MYSTEERI

Selvittäkää tienne ulkos huoneesta alle tunnissa! Koska puhuttavaa ja kerrattavaa varmasti riittää, voitte tehdä sen hyvän ruoan ja juoman parissa!

Seuraa meitä